18 Mart 2009 Çarşamba

Bitmeyen Geyikler

18 Mart 2009 Çarşamba

No Woman No Cry:
-Oglum adam isi cozmus lan,baksana kadin yok aglamak yok diyor.
-lan oyle degil o.Hayir kadinim,hayir aglama diyor.Senin sandigin gibi degil yani.
-Hadi ya,vay anasini demek dogrusu oyleymis...

Eveet tum zamanlarin bir numarali geyiklerinden biridir.Bob Marley'in bu guzide eseri bu tarz bir geyige sebep olacak bicimde bir isme sahip.Siz kac defa bu konuyu tartistiniz bilmiyorum ama ben bi cok kez anlattim boyle oldugunu aslen.Yok cidden bilmiyorlardi..

Marilyn Manson kaburgalarini aldirmis: Off,bu muthis bir geyiktir.Lise zamanlarinda ergenler metal adi verilen hard core muziklere merak salar.Iste o yillarda da bu tarzla ilgilenen ve uclarda gezinen insanlarla hasir nesir olunur.Bu da o senelerde duydugum ve ilk anda inandigim geyiktir bu.Dogrulugu yoktur tabi ki de.

Bruce Lee mi dover Mike Tyson mu?: Bu geyigi etrafta fazla duymamis olabilirsiniz ama ben yasadigim mahallede siklikla bu geyige denk geldim.Koca koca adamlar oturmus ciddi ciddi tartisiyorlardi.Biri diyor "bi yumruk atsa Mike indirir onu",oteki diyor "hadi lenn o vurana kadar Bruce ona 8-10 defa vurur alirasagi"...Sahi ya, kim dover sizce?

1 kilo demir mi agirdir,1 kilo pamuk mu?: Cocuk kafasinin basmadigi bir vakitte ortamda cok afedersiniz dasak oglani olma ihtimalinizi tavan yaptiran bir soruydu bu.Kucukken kafa yorup uzun uzadiya dusundugumuzu hatirlarim.Sonuca da varmistik.Demir daha agirdir!!!

Anneni mi daha cok seviyorsun babanı mı?:
Ebeni diyerek cevaplandirilabilen bi soru.Genelde akrabalardan biri tarafindan yoneltilir.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

kafanıza düştüğünde anlarsınız..

 
karalama defteri © 2008. Design by Pocket