5 Ağustos 2009 Çarşamba

merhaba

5 Ağustos 2009 Çarşamba
ne zor lan bi insana merhaba demek. valla bak. hele ki hic tanimadigin biriyse daha zor. hatta gelin biraz daha cetrefilli bir hale getirelim isi. cins olayini ekleyelim. karsi cinsse daha da zor. sakin buradan homofobik oldugum sonucunu cikarmayin. kendi gozlugumden bakiyorum sadece.

bazi sabahlar oluyor. kalkiyorsun. yuz yikamak bile iskence. capaklarin hz. muhammed'i koruyan orumcegin agindan beter kapatmis gozlerini. buna ragmen yuzunu yikamaya useniyorsun. dusun iste durumun vehametini. ama tam o anda senden bir merhaba bekleyen biri ya da birileri oluyor evde. aslina bakarsan vehamet burada. yani onlara bir merhaba ya da gunun saatinin emrettigi uzere gunaydin demek. diyorsun o zaman da yuzunun seklini begenmiyorlar. yatagin sag tarafinin cokuk oldugun bilmeden bir hurafenin pesine takilip solundan kalkmis diyolar sana. aslinda anlatmak icin yeterli kelime var haznede ama diyorum ya derman yok. he deyip geciyorsun.

ama burasi farkli. yuzunuzu gormuyorum, siz benim nemrut suratimin farkinda degilsiniz. size inat solumdan kalksam bile lafini etmiyorsunuz. en guzeli bu herhalde.

o yuzden hepinize merhaba. 

1 yorum:

Talemon dedi ki...

Sana da merhaba!

 
karalama defteri © 2008. Design by Pocket