20 Aralık 2008 Cumartesi

İstanbul'da Hayali Bir Gece...

20 Aralık 2008 Cumartesi

İstanbul’un en güzel manzarılı yerlerinden birinde boğaza nazır oturmuşuz arkadaşlarla. Üç bilemedin beş kişiyiz. O anda orada olmasın gereken herkes orada. O anın tadını çıkarabilecek, o anın farkına varabilecek herkes. Akşam olmuş. Güneş batmakla batmamak arasında kalan o müthiş kızıllığıyla yerini geceye bırakmaya hazırlanıyor. Bir yandan da dolunay bir güneş kızıllığıyla gökyüzündeki yerini almaya hazırlanıyor. Bu müthiş manzaranın içinde bir de ince ve ılık bir rüzgar olmazsa olmazdı zaten. Her şey sabaha yollanmaya yetecek kadar güzel. Bir insan daha ne ister ki?

Herkesin zevkine ve gecenin güzelliğine yakışacak içkiler; hepsi için güzel mezeler ve mevzu boğaz olunca olmazsa olmaz balıkla süslü muhteşem masanın etrafında toplanmışız. Gecenin sabaha yollanmasına engel bir durumumuz da yok. Böyle bir ortamda gene olmazsa olmaz fon müziği olarak her yaranın ilacı, her sancının nedeni, herkes için yeri farklı olan Sezen Aksu.

Kimimiz rakı içmeye karar vermiş, kimimiz kırmızı şarap, birisinin elinde votka bardağı. İlk kadehler gecenin assolisti için kaldırılıyor. Hep bir ağızdan “İstanbul’a”

Hiç yorum yok:

 
karalama defteri © 2008. Design by Pocket